Sexy hoge hakken verkleden elke look

Stel je voor dat je een beetje teleurgesteld bent in je broekje en effen t-shirt, waarom dan niet een paar sexy hoge hakken aantrekken? Laarzen met spike hakken of een paar strappy stiletto’s zullen elke look perfect maken.

Als je er echt over nadenkt, waar draag je dan geen sexy schoenen bij? De mode van vandaag heeft zoveel mogelijkheden geopend, omdat veel van de stijlen tot leven komen via televisieprogramma’s. Hier worden de startbanen, waar meestal alleen de meest glamoureuze beroemdheden en high-fashion modellen op passen die geschikt zijn voor de meest luxe mode en sexy schoenen, getoond aan de mainstream – en deze dames zorgen ervoor dat een paar sexy schoenen deel uitmaken van elk designer-meesterwerk! Een prototypefoto-evenement voor een nationale schoenenfranchise, compleet met veel van de grootste namen in danskleding en urban-kleding, omvatte niet één paar flats, maar laarzen met spijkerhakken, hoge hakken in de vorm van wiggen en pumps en alle andere soort sexy schoen denkbaar.

Hoge hakken

En hoe zit het met het “grote scherm”! Onze favoriete sterren schitteren in het theater met enkele van de heetste (en slechtste) outfits, en zorgen ervoor dat hun hakken, warm of niet, een van de belangrijkste attracties van hun outfit zijn. Close-ups maken een tweede tot volledige foto door het maken van HD-tv’s en dvd-spelers, dus sexy hoge hakken en laarzen zijn de finishing-effort om hun volledige garderobe te voltooien. Een ietwat hoge hak “oma laars” gedragen door Helena Bonham-Carter in de film “Sweeney Todd” was een ideale keuze voor de aanstaande moeder om op te treden als mevrouw Lovett, zoals Helena zwanger was tijdens het filmen van de film. Een bloedrode kant verving de traditionele veters, die nonchalant tegen het leer lagen en veranderde wat velen zouden beschouwen als een van de meest saaie hoge hakken van een vervlogen tijdperk, tot een zeer sexy schoen.

Heb je je ooit gerealiseerd hoe je houding verandert als je sexy hoge hakken draagt? Elke typische vrouw kan zich als een Hottie voelen (en er ook zo uitzien) wanneer saaie flats worden ingewisseld voor vrijwel elke stijl van sexy hoge hakken. Het zelfvertrouwen van de sexy schoenendrager stijgt automatisch naar een nieuwe plek. Ze lopen een beetje langer, glimlachen een beetje helderder en vinden het een beetje makkelijker om oogcontact te maken met nieuw – zelfs in de supermarkt.

Tot slot, sexy schoenen hoeven niet extra hoge hakken te zijn, want geen enkele schoen doet iets voor je zelfvertrouwen als je op je gezicht bent geland. Ken je grenzen, kies je hoge hakken overeenkomstig en zorg ervoor dat je thuis een beetje oefent voordat je op je sexy hoge hakken stapt.